- نوشته شده توسط Morteza
- بدون دیدگاه
- ساخت و ساز , معماری
- بازسازی, دوبلکس, شهرسازان عمران پارت آرکا, طراحی, هزینه ساخت ویلا, ویلا, ویلایی
ساخت ویلا
در این مقاله قصد داریم مراحل و نحوه ساخت ویلا را بیان کنیم. قبل از صحبت در مورد روشها و مراحل ساخت ویلا در بهتر است از هزینههای آن آگاه باشیم. آگاهی از هزینه ساخت ویلا میتواند علاوه بر افزایش آگاهی در موردهزینهها، در جوابِ سوالِ پرتکرار و مهمِ «خرید ویلا بهتر است یا ساخت ویلا » به شما کمک کند.
هزینه ساخت و طراحی ویلا و خانه ویلایی
درسال ۹۸ با وجود افزایش قیمت زمین ، بالا رفتن هزینه ساخت ویلا و خانه ، بیشتر به علت افزایش قیمت مصالح و کارگر و استادکار، برای ساخت بنااست.
با بررسیهای انجام شده، نرخ ساخت ویلا در سال ۹۸ برای یک ویلای کوچک ۱۵۰ متری در شمال با توجه به منطقه و قیمت زمین، به طور میانگین چیزی بین ۳۰۰ میلیون تومان تا ۳ میلیارد تومان تمام میشود. البته با کمی گشت و گذار در میان ویلاهای شمال، ویلاهای گرانقیمتی با رنج قیمتی ۱۰ میلیارد تا ۵۰ میلیارد تومان نیز پیدا میشود! (البته دقت داشته باشید بستگی به نوع مصالح و مکان هم دارد )
خرید زمین وهزینه آن
انتخاب محل مناسب برای ساخت ویلا، با توجه به تفاوت فاحش در قیمت، تاثیر بسیار زیادی در قیمت تمام شده برای ساخت ویلا در شمال برای شما خواهد داشت و یکی از مهمترین فاکتورها در هزینهی تمام شده است. پس حتما قبل از ساخت ویلا در تحقیق کنید تا بهترین مکان رو برای خرید پیدا کنید.
به طور کلی بعد از قیمت زمین در، هزینهی کارگر و بنا و طراحی نمای داخلی و خارجی از هزینههای جدی در ساخت ویلا محسوب میشن. توصیهی ما اینه که در قدم اول بودجهتون رو مشخص کنید و با توجه به این که قیمت مصالح و بناکار در شهرهای مختلف تفاوت زیادی نداره، قیمت زمین رو در اولویت بالایی قرار بدید. در نهایت هم میتونید با مشاورین باتجربه شهرسازان عمران پارت آرکا در تماس باشید و ازما مشاوره بگیرید.
ساخت ویلا از شهرداری آغاز میشود
بعد از این که یک محل خوب رو برای ساخت ویلا در انتخاب کردید، در قدم اول باید برای استعلام صدور مجوز ساخت و کاربری زمینتون به شهرداری منطقه سر بزنید. تعداد زیادی از زمینهای مناطق ساحلی، جنگلی و کوهستانی هستن که از طرف سازمان محیط زیست یا بخشداری منطقه تاییدیهی ساخت نمیگیرن، و بعضی از مناطق هم جز مناطق محافظتشده هستن و ساخت ویلا در اونها غیرقانونیه.
یکی دیگه از مهمترین استعلامهایی که باید از شهرداری تهیه کنید متراژی است که میتوانید به زیربنا اختصاص دهید.
جواز ساخت و هزینه اخذ پروانه ساختمان
در مرحلهی بعد باید به دنبال اخذ جواز ساخت از شهرداری باشید که هزینهی آن در شهرهای مختلف متفاوت است. برای آن که در این مورد با مشکلات اداری کمتری روبهرو شوید، پیشنهاد میکنیم که زمین مجوزدار بخرید که سند معتبر و شش دانگ دارند. اما ملکهای زیادی هم در آن وجود دارد که مشکل سند دارند، پس قبل از خرید حتما به سند ملک دقت کنید. همچنین پیشنهاد میشود با مشاوران املاک متخصص نیز مشورت کنید. پس از اطمینان از سند ملک، باید به شهرداری مراجعه کرده و نقشهی زمین خود را برای دریافت جواز ساخت به آن جا تحویل دهید. در این مرحله هزینه اخذ جواز ساخت شامل؛ پرداخت عوارض نوسازی، تهیه نقشهی رسمی، مالیات و… است که با در نظر گرفتن موقعیت زمین و ناحیهی شهرداری تعیین میشود.
طراحی داخلی ویلا و هزینه و مراحل آن
بعد از مشخص کردن مکان جغرافیایی زمین مورد نظرتون، به سراغ طراحی داخلی ویلا میریم. با در نظر گرفتن نوع ویلای شما، نوع مصالح و قیمت اون در طراحی داخلی و داخل کاری ویلا فرق میکنه. برای مثال در طراحی یک ویلا در شمال، طراحی ویلا باغ مدرن، طراحی ویلا دوبلکس و طراحی ویلا سنتی فرق زیادی دارن.
اولین نکتهای که باید در طراحی ویلا در نظر بگیرید، تهیه نقشه ویلاست. مهندس ناظر مطابق سلیقه و خواست شما نقشه ویلا را طراحی میکند. حال شما باید تصمیم بگیرید که ویلای دوبلکس میخواهید یا نه؟ چند خوابه باشد؟ تراس داشته باشد یا نه؟ و خیلی موارد دیگر که با تحقیق و دیدن ویلاهای مختلف می توانید نتیجه بهتری بگیرید.
پس از نقشه برداری و طراحی نقشه ویلا، در مرحلهی بعد به سراغ انتخاب مصالح و معماری مناسب میرویم. پس از آن مراحل فنی ساخت ویلا شامل مواردی مانند؛ پی کنی ویلا، اجرای فندانسیون، دیوارچینی و سفت کاری، نازک کاری و عایق کاری، کاشی کاری، سفید کاری، کف سازی، نصب در و پنجره و در نهایت نقاشی کردن ویلا است.

ویلا با سایر ساختمانها تفاوت چندانی در ساخت ندارد
به طور کلی ساخت یک ویلا یا ساخت یک خانه در شهر تفاوت زیادی ندارند و شاید مهمترین تفاوت آنها در نوع سقف یا طراحی هنری ویلا باشد. البته اکثر موارد به رطوبت هوا بستگی دارند. حتی ممکن است به خاطر درصد بالای شرجی بودن هوا برخی مصالح به کار رفته در ساخت هم، خاص و ویژه باشند. به جز این موارد باید آهن بریزید و اسکلت را بنا کنید. سقف بزنید و دیوار بکشید. بعد هم تاسیسات و نازک کاری های لازم رو انجام بدید.
ساخت ویلا بهتر است یا خرید ویلا؟
مثل هر ملک دیگهای ساخت ویلا هم دردسرهای مخصوص به خود را دارد. اما اگر روی نحوهی ساخت و مکان ویلا حساس هستید، شاید ساخت ویلا گزینهی مناسبتری برای شما باشد. البته گاهی پیدا کردن ویلا دقیقا مطابق سلیقه و خواست ما کمی مشکل میشود و همچنین نیازمند صرف زمان زیادیه.
نظر دهید